Ontdek waarom Kwique de perfecte boekhouder is voor jou als zelfstandige in Amsterdam

1. Gespecialiseerd in jouw behoeften als zelfstandige

Bij Kwique richten we ons volledig en uitsluitend op jou, de zelfstandige zonder personeel (ZZP’er). We begrijpen heel goed dat jij als zelfstandig ondernemer te maken hebt met unieke behoeften en specifieke uitdagingen die anders zijn dan die van grotere bedrijven. Daarom is onze dienstverlening tot in detail afgepast en speciaal afgestemd op wat jij precies nodig hebt om echt succesvol te kunnen zijn in jouw ondernemerschap.

2. Een vaste prijs voor een complete boekhoudservice inclusief ondernemerscoaching

Bij Kwique staan we voor volledige transparantie: geen verrassingen achteraf of verborgen kosten. Voor een vast en alleszins redelijk bedrag van slechts €75 per maand, krijg je bij Kwique een complete boekhoudservice die alles uit handen neemt wat jouw boekhouding betreft. Dit houdt in dat wij ons niet alleen bezighouden met de BTW- en omzetbelastingaangifte, maar ook zorg dragen voor alle andere essentiële aspecten die bij een solide en nauwkeurige financiële administratie komen kijken. Bovendien is persoonlijke ondernemerscoaching bij deze prijs inbegrepen, wat betekent dat je altijd kunt rekenen op deskundige begeleiding en advies op maat, aangepast aan jouw unieke situatie als ZZP’er.

3. Lokale kennis en expertise in Amsterdam

Onze expertise is niet alleen uitgebreid, maar ook specifiek gericht op de Amsterdamse markt. We zijn goed ingevoerd in de lokale regelgeving die voor jou als ondernemer van cruciaal belang kan zijn, waaronder de kleineondernemersregeling (KOR). Met deze gerichte kennis staan we klaar om jou optimaal te ondersteunen bij het navigeren door de Amsterdamse zakelijke wateren.

4. Persoonlijke service: jouw eigen boekhouder en business coach

Elke klant krijgt bij ons de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. Daarom word je bij Kwique gekoppeld aan een eigen boekhouder en business coach. Deze professionals gaan met jou in gesprek over hoe je jouw financiën en bedrijfsstrategieën kunt optimaliseren. Bovendien word je toegevoegd aan een groepsapp, waar je altijd terecht kunt voor vragen of advies. Zo zorgen we ervoor dat jouw onderneming de ondersteuning krijgt die het nodig heeft om te kunnen groeien en bloeien.

5. Gebruiksvriendelijke applicatie

De Kwique app is zorgvuldig ontworpen om gebruiksvriendelijk en efficiënt te zijn. Het is een handige tool voor al je administratieve taken, of je nu snel een BTW-nummer moet vinden of nauwkeurig je uitgaven wilt bijhouden. Met de app kun je deze taken gemakkelijk en zonder gedoe uitvoeren.

6. Persoonlijke ondersteuning bij specifieke regelingen

Als zelfstandige ondernemer word je geconfronteerd met allerlei specifieke regelingen die van kritisch belang zijn voor de financiële gezondheid van jouw onderneming. Kwique is zich volledig bewust van deze realiteit en levert daarom persoonlijke ondersteuning op maat voor complexe zaken zoals de arbeidsongeschiktheidsverzekering en de hypotheekrenteaftrek. Voor ZZP’ers die gevestigd zijn in Amsterdam kan dit soort ondersteuning werkelijk van onschatbare waarde zijn.

7. Toegankelijkheid door regionale aanwezigheid

Kwique versterkt haar regionale aanwezigheid aanzienlijk met de opening van een regionaal kantoor. Deze strategische keuze is cruciaal geweest om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer uit de regio op een eenvoudige en toegankelijke manier gebruik kunt maken van onze diensten. Door deze stap heb je de mogelijkheid om te profiteren van persoonlijke ondersteuning en directe interactie wanneer je dit nodig hebt, wat essentieel kan zijn bij het navigeren van jouw zakelijke behoeften.

8. Gespecialiseerde dienstverlening voor eénmanszaken

Voor éénmanszaken biedt Kwique niet alleen een breed scala, maar ook een diepgaand assortiment van gespecialiseerde diensten aan. Of het nu gaat om gedetailleerd belastingadvies of praktische hulp bij de belastingaangifte; wij staan paraat om je te ondersteunen bij elke stap die je neemt. Onze expertise en grondige kennis van fiscale wet- en regelgeving garanderen dat je bedrijf voldoet aan alle fiscale verplichtingen en in staat is om optimaal te presteren binnen de wettelijke kaders.

9. Aanbevolen Boekhoudsoftware

Bij Kwique werken we met boekhoudprogramma’s die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook speciaal zijn geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van kleine ondernemers. Deze programma’s helpen je om je financiële administratie efficiënt en accuraat te beheren, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het groeien van je bedrijf.

Conclusie

Kwique staat bekend om haar uitgebreide dienstverlening en lokale expertise, wat ons de ideale partner maakt voor ZZP’ers in Amsterdam en omstreken. Of je nu ondersteuning nodig hebt bij je belastingaangifte, advies wilt over hoe je het beste kunt profiteren van de kleine ondernemersregeling, of op zoek bent naar een betrouwbare boekhouder; Kwique is er voor jou. Voor meer informatie over onze diensten, bezoek dan eens onze website Kwique of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Over Kwique
De boekhouder voor iedereen

Kwique biedt jou als ZZP’er betaalbare boekhoud- en adviesdiensten, zodat jij je kunt richten op je onderneming zonder je zorgen te maken over de administratie. Met de handige Kwique-app regel je eenvoudig je boekhouding, facturatie en belastingaangiften​

Volg ons op